Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Αύριο 26/1 στις 11:00 θα γίνει και δεύτερο δικαστήριο από τον Κο Χατζή εναντίον μας. 
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο Κος Χατζής πως οτιδήποτε και να κάνει εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους.Ούτε τα ασφαλιστικά ούτε οι συλλήψεις μας τρομοκρατούν.Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας, αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν.Αντί να συλλάβουν τον Κο Χατζή εκδικάζονται νέα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μας.Αντί να μας δώσει όσα μας χρωστάει, σκορπάει τα χρήματα μας (γιατί για δικά μας χρήματα πρόκειται) σε δικηγόρους και μηνύσεις.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Αύριο Δευτέρα 23/1 και ώρα 7μμ καθώς επίσης και την Τρίτη 24/1 και ώρα 6μμ θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας μπροστά από το κατάστημα του Χατζή στη Βενιζέλου. Καλούμε όλους εσάς να υποστηρίξετε τον αγώνα μας με την παρουσία σας.


Ο ΧΑΤΖΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Αύριο Δευτέρα 23/1 θα γίνει δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα που θέλει να λάβει ο Κος Χατζής εναντίον των εργαζομένων που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Με την υποστήριξη των συναδέλφων μας από τα Goody's και την υποστήριξη αλληλέγγυων,φοιτητών και μαθητών καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί στον αγώνα μας αύριο μπροστά στα δικαστήρια στις 12μμ.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Σήμερα ξεκινάμε με κυλλιόμενες στάσεις εργασίας στο κατάστημα της Βενιζέλου από τις 7 πμ και συνεχίζουμε την περιφρούρηση του κλειστού πλέον καταστήματος επι της Θ.Σοφούλη.  



Ο ΧΑΤΖΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Σήμερα ο Χατζής προχώρησε σε συλλήψεις τεσσάρων εργαζομένων του Χατζή καθώς επίσης και τεσσάρων αλληλέγγυων συναδέλφων μας οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πιστεύει ο κύριος Χατζής οτι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και θα παραιτηθούν από την διεκδίκηση των χρημάτων τους;